Algemene voorwaarden

Ik kan je als deskundige helpen op het gebied van slapen, maar ik ben dus geen therapeut, arts, orthopedagoog of kinderpsycholoog, ik verhelp geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost mag worden. Spoed hoort hier ook thuis.

Er is geen garantie op succes, daarvoor spelen er te veel variabelen. Je betaalt voor het consult, wat daar uitkomt en wat je daarmee wilt doen is aan jou. Uiteraard krijg je een mooi en uitgebreid doordacht slaapplan en is de methode goed en bewezen.

Ik probeer altijd de afgesproken datum voor het bespreken van een intake of een consult te respecteren. Maar heel soms lukt het niet en dan bied ik je een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren.

Een eenmaal gereserveerde videocall om de intake te bespreken, heeft een betaalverplichting. De factuur krijg je na het intakegesprek. Als binnen twee werkdagen geen betaling is ontvangen, kan ik helaas niet verder met het slaapplan en kan het slaapconsult geen doorgang hebben. 

Een eenmaal betaald slaapconsult kan worden geannuleerd binnen 48 uur na de betaling. Na die periode is er geen restitutie mogelijk. Het verplaatsen van een slaapconsult is uiteraard wel mogelijk.

Door het consult aan te vragen ga je ook akkoord met het verwerken van de gegevens, zoals genoemd in de privacyverklaring

wake to sleep

Wil je eerst graag zelf aan de slag met het slapen van je kindje? Hier vind je mijn slaapgidsen!