slaapcoaching

Slaapcoaching

Slaapcoaching helpt jou en je kindje naar een goede nachtrust. Tekort aan slaap kan slopend zijn en het kan zoveel invloed hebben op jezelf, je functioneren en op je gezin. Hierbij komen ook nog eens de zorgen die je hebt voor je kindje, met misschien onzekerheid dat je iets verkeerd doet. Wacht niet te lang met een oplossing zoeken: goed advies en hulp is dichterbij dan je denkt!

Werkwijze

Naast dat ik ervaringsdeskundige bent, ben ik tevens gediplomeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige. Ik kijk overkoepelend naar jullie situatie en naar het slapen en de factoren eromheen. Dit houdt in dat ik holistisch te werk ga. Ik kijk eerst naar waarom het slapen niet gaat zoals gehoopt, wat er aan de hand is en op basis daarvan maak ik een plan en advies op maat voor jullie gezin (en dus jullie situatie). Dus hierin kijk ik ook naar factoren zoals de geboorte, (verborgen) reflux, voeding, allergieën en ritmes. Ook ben ik er voor jou (jullie), voor jullie gezin. Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Welke wensen hebben jullie en wat is de draagkracht. Ik geef jullie tips en adviezen hoe om te gaan met deze situatie van slaaptekort en eventuele stress.

Slapen is zoveel meer dan alleen kunnen slapen of het “leren slapen”. Tijdens mijn consult geef ik je alle informatie die jij nodig hebt over het slapen zelf. Door te weten hoe dingen in elkaar zitten en welke stappen we kunnen nemen om aan slaap te werken, krijg je zelf een beter beeld van het waarom. Wat ik doe is geen slaaptraining. Ik leer JOU hoe jij de beste slaapcoach voor je kind kunt worden.

En meer...

Slapen staat vaak niet op zichzelf. En daarom is het in veel gevallen ook goed om te kijken naar het geboorte verhaal (Geboorte in Kaart) maar ook naar jou als mama. Hoe gaat het eigenlijk met jou? Hoe gaat het met jullie als gezin? Mamacoaching is een van de onderdelen die erg waardevol kunnen zijn, om als mama om te kunnen gaan met de slapeloze nachten en spanningen die het moederschap met zich mee kan brengen.

slaapcoaching

Weet je niet goed welk consult het beste past bij jullie situatie?

Mail gerust met je vragen en/of situatie. Dan kan ik met je meedenken!