slaapcoaching pakketten

Slaapconsulten

Slaapcoaching helpt jou en je kindje naar een goede nachtrust. Tekort aan slaap kan slopend zijn en het kan zoveel invloed hebben op jezelf, je functioneren en op je gezin. Hierbij komen ook nog eens de zorgen die je hebt voor je kindje, met misschien onzekerheid dat je iets verkeerd doet. Wacht niet te lang met een oplossing zoeken: goed advies en hulp is dichterbij dan je denkt!

Weet je niet goed welk consult het beste past bij jullie situatie?

Mail gerust met je vragen en/of situatie. Dan kan ik met je meedenken!

Even appen
(Whatsapp advies)

Soms wil je gewoon even sparren. Misschien heb je een vraag over het ritme van jouw kindje, wil je weten of je op de goede weg zit, heb je tips nodig voor de komende periode? 

Even appen met mij kan je helpen!

Prijs: €50,-

Even bellen
(Telefonisch advies)

Een telefonisch consult is geschikt voor slaapissues die nog niet zo lang spelen of als je graag iets wilt veranderen of verbeteren en graag wat advies over zou willen hebben.

Prijs: €125,-

'Consult Uil'
Slaapconsult Basis

Dit consult is een soort ‘Do it yourself’ maar dan net even met een stukje backup vanuit mij. We hebben twee keer een uitgebreid gesprek en ik schrijf een slaapplan op maat op basis van jullie situatie en jullie wensen. Hierna ga je zelf aan de slag maar kun je altijd nog vragen stellen via de mail. 

Prijs: €310,-

'Consult grote Uil'
Slaapconsult Premium met coaching

Heb je toch liever coaching en begeleiding bij het slaapconsult op maat? Dan kun je voor dit consult kiezen. Ik neem jullie aan de hand, we hebben regelmatig contact en ik begeleid jullie de eerste periode door het slaapconsult. 

Prijs: €550,-

* werkdagen tussen 9.00-17.00 uur

Coaching bijboeken
(Alleen van toepassing bij Consult Uil of Consult Grote Uil)


Prijs: €75,-

Huisbezoek

Werkwijze

Naast dat ik ervaringsdeskundige bent, ben ik tevens gediplomeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige. Ik kijk overkoepelend naar jullie situatie en naar het slapen en de factoren eromheen. Dit houdt in dat ik holistisch te werk ga. Ik kijk eerst naar waarom het slapen niet gaat zoals gehoopt, wat er aan de hand is en op basis daarvan maak ik een plan en advies op maat voor jullie gezin (en dus jullie situatie). Dus hierin kijk ik ook naar factoren zoals de geboorte, (verborgen) reflux, voeding, allergieën en ritmes. Ook ben ik er voor jou (jullie), voor jullie gezin. Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Welke wensen hebben jullie en wat is de draagkracht. Ik geef jullie tips en adviezen hoe om te gaan met deze situatie van slaaptekort en eventuele stress.

Slapen is zoveel meer dan alleen kunnen slapen of het “leren slapen”.

Tijdens mijn consult geef ik je alle informatie die jij nodig hebt over het slapen zelf. Door te weten hoe dingen in elkaar zitten en welke stappen we kunnen nemen om aan slaap te werken, krijg je zelf een beter beeld van het waarom. Wat ik doe is geen slaaptraining. Ik leer JOU hoe jij de beste slaapcoach voor je kind kunt worden.

Slapen staat vaak niet op zichzelf. En daarom is het in veel gevallen ook goed om te kijken naar het geboorte verhaal (Geboorte in Kaart) maar ook naar jou als mama. Hoe gaat het eigenlijk met jou? Hoe gaat het met jullie als gezin? Mamacoaching is een van de onderdelen die erg waardevol kunnen zijn, om als mama om te kunnen gaan met de slapeloze nachten en spanningen die het moederschap met zich mee kan brengen.

slaapcoaching
wake to sleep

Wil je eerst graag zelf aan de slag met het slapen van je kindje? Hier vind je mijn slaapgidsen!